|   | 
  • Destek Zamanı…


    Destek Zamanı…
    Spor Yazarı Salih Balcı; Kayserispor’da yeni sezon öncesi transferde son durumu , teknik heyet ve yönetimden beklentileri ve Kayseri’de spor adına yapılması gereken faaliyetleri Fanatik Sporda Anadolu ekine yazdı.

    Kayserispor;  geçen sezon iyi  bir dönem geçirdi, bu sezon  ise ne yapacağı henüz belli değil. Onun içindir ki  başta Başkan Erol Bedir olmak üzere tüm yönetime  ve Teknik heyete destek olma zamanıdır.

    Evet;  Güray gitti, Bachii gitti,  bazı oyuncularla yollar ayrıldı zaten bu futbolculardan tam randıman alınamamıştı, iyi de oldu…  Asosyal adamlarla uğraşmak çok ama çok zor… Onun için yolları ayırmak  iyi oldu.

    Asamoah’ın  yaptığı jest aslında tüm sporculara örnek bir hareket…   Asamoah’ın “ Ben geçen sezon verimli olamadım, bu yüzden de ücrette indirim yapıp Kayseri’de kalmak istiyorum” demesi her o klastaki bir sporcunun yapacağı iş değil. Asamoah’ı tebrik ediyorum. Bu tür oyuncular içerde de örnek olur, böyle de olması gerekir…

     

    Kayserispor’dan ümidimi hiç kesmedim hele hele başında  güvenilir bir yönetim ve güvenilir bir  teknik direktör varsa... Bekleyeceğiz, göreceğiz. Hazırlık maçları yapılmadan  takım hakkında yorum yapmak hem etik hem de doğru olmaz.

     

     

    AGÜ NE OLACAK?

     

     

    Kadın  Basketbol Ligi’nde fırtınalar estiren ve Avrupa kupalarında boy gösteren AGÜ, belirsizlikler için de, nasıl olacağı belli değil. Henüz bir karar verilmedi Kayserispor’da mı kalacak, kendi başına mı hareket edecek belirsizliğini koruyor.

     

    Sezon başlamadan bu kararın verilmesi lazım zaten yakışanı da Kayserispor  şemsiyesinin altına girmesidir ve doğrusu da budur.

     

    Kadın basketbolunun Kayseri’de potansiyeli var, izleyicisi iyi,  taraftarı iyi.  Bu takımın ligde kalması gerekir. Bu potansiyeli lütfen dağıtmayın,  Kayserispor adı altında devam etsin.

     

     

     

    HURMA, TAKIM ALDI

     

    Kayserispor’un eski  genel menajeri  Süleyman Hurma,  İstanbul’dan ikinci lig takımı Karamgürük takımının yüzde 73’ünü alarak takım sahibi oldu

     

     

    Kayseri’den de bazılarının hissesi olabileceği  algısı da mevcut. Hurma, Kayserispor’dan feyiz almış olacak ki spordan vazgeçemedi  ve takım sahibi oldu. Hedefinin Altınordu modeli olduğu ve spor okulu gibi çalışacağı söyleniyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.