|   | 
  • Dev maça saatler kaldı


    Dev maça saatler kaldı
    Kayseri'de oynanan ilk karşılaşmada 1-1 biten maçın rövanşında, bugün Sivas 4 Eylül Stadı'nda yarı finalist belli olacak

     
    Kayserispor bugün saat 18:00'da Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'un konuğu olacak. İlk maçta alınan 1-1'lik skorun rövanşında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefleyen temsilcimiz, rakibini saf dışı bırakarak adını yarı finale yazdırmak istiyor. 

    Zorlu karşılaşma öncesi golsüz beraberlik halinde ev sahibi ekip; 1'den fazla gollü beraberliklerde ise temsilcimiz Kayserispor tur atlayacak. Galibiyetlerde ise kazanan taraf mutlu sona ulaşacak. Kayserispor Başkanı Bekir Yıldız , Sivasspor'u mağlup ederek yarı finale kalmak istediklerini belirtti. Ligde ve Kupada hedefe emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü:

    "İlk maçta 1-1'lik skorla avantaj sağlayamadık. Fakat bugün Sivasspor'u kendi evinde yenerek, yarı finale kalacağımızdan şüphem yok. Ligde çok avantajlı konumdayız. Önemli olan lig, ama kupayıda hafife almıyoruz. İnşallah bugün sahada gülen taraf biz oluruz." şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.