|   | 
  • Dilenciler bunu da yaptı, sütün içinden para çıktı


    Dilenciler bunu da yaptı, sütün içinden para çıktı
    Elazığ’da zabıta ekiplerinin dilencilerle mücadele kapsamında yaptığı çalışmada, bir dilencinin süt dolu bidonunun içinden paraları çıktı.

    Zabıta ekiplerinin daha öncede çocuk bezi ve mercimek poşeti gibi yerlerde dilencilere ait para buldukları öğrenildi.

    Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde dilencilerle mücadele kapsamında başlattıkları çalışmalara aralıksız devam ediyor. Düzenli olarak dilencilere yönelik uygulama yapan zabıta ekiplerini gören dilenciler ya kaçıyor, ya da dilenerek elde ettikleri paraları saklamaya çalışıyor. Zabıta ekipleri, özellikle kalabalık mekanlar ve camileri seçen dilencilere yönelik yapılan son uygulamada çok sayıda dilenci yakalandı. Ekipler, yakalanan dilencilerden H.U.’nun yanında bulunan süt bidonunu fark etti. Dilencilerle birlikte süt bidonunu da zabıta amirliğine getiren ekipler, sütü döktüğünde içerisindeki paraları görünce şaşkınlık yaşadı. Dilenciye 109 lira idari para cezası yazan zabıta ekipleri, süt bidonundan çıkan 68 liraya da el koydu.

    Zabıtanın sürekli uygulamalarından bıkan dilencilerin daha öncede çocuk bezi ve mercimek poşetleri içerisine dilenerek elde ettikleri paraları sakladığı öğrenildi. 



    Etiketler dilenci süt para

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.