|   | 
  • Direksiyon Başında Telefonla Oynayan Otobüs Şoförü


    Direksiyon Başında Telefonla Oynayan Otobüs Şoförü
    Kayseri?de Kurban Bayramının üçüncü gününde bir halk minibüsünde yaşananlar adeta facialardan ders almadığımızın kanıtı niteliğinde manzarayı gözler önüne serdi.

     Kayseri?de Kurban Bayramının üçüncü gününde bir halk minibüsünde yaşananlar adeta facialardan ders almadığımızın kanıtı niteliğinde manzarayı gözler önüne serdi.

    Trafiğin her zamankinden yoğun ve riskli olduğu günlerden biri olan Kurban Bayramında, Kayseri?de bir halk minibüsünde yaşananlar pes dedirtti. Saat 14:15 sıralarında  Seyyid Burhaneddin mevkiinden hareket eden ve İncesu Otogar istikametine giden bir özel halk minibüsünde, şoför yol boyunca cep telefonu ekranını doldurmakla meşgul oldu. Tatilini memleketinde geçirmek için Kayseriye gelen  T. Yılmaz isimli vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntü adeta gerilim filmlerini hatırlatan karelerden oluşuyor. Bir yandan direksiyonu idare ederken bir yandan da telefonuyla ilgilenen sorumsuz minibüs şoförü, yolcuların endişeli bakışları altında trafikteki tehlikeli seyrini devam ettirdi.

    Özellikle bayram dönüşü kazalarının yoğunluk kazandığı bugünlerde yaşanan bu vurdumduymazlık örneği, tedbirlerin ne denli dikkate alındığı sorusunu akıllara getirdi.

    Kaynak: analizhaberajansi.com



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.