|   | 
  • Dolandırıcılık konusunda önemli uyarı


    Dolandırıcılık konusunda önemli uyarı
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediyenin ya da belediye bürokratlarının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyardı.

     
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediyenin ya da belediye bürokratlarının ismini kullanarak dolandırıcılık yapan kişilere karşı vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olunması istendi. 

    Son günlerde bazı kişilerin Kayseri Büyükşehir Belediyesi ya da bazı bürokratların adını kullanarak yardım amaçlı para talebinde bulundukları tespit edildi. Büyükşehir Belediyesi?nden yapılan açıklamada belediye ya da bürokratların hiçbir şekilde para talebinde bulunmadıkları, dolayısıyla bu tür davranış gösteren kişilerin amacının dolandırıcılık olduğu belirtildi.

    Yapılan açıklamada kötü niyetli kişilerden gelecek bu tür telefonların dikkate alınmaması ve polisin aranarak ihbarda bulunulması istendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.