|   | 
  • Drift atan sürücüye ceza yağdı


    Drift atan sürücüye ceza yağdı
    Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde polislerin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan bir sürücüye drift atmak, alkollü araç sürmek ve sürücü belgesiz araç kullanmaktan 8 bin 30 TL ceza kesildi.

    Gelibolu Sanayi Sitesi’nde drift/spin atan Şahin marka araç sürücüsü E.E. polislerin ‘dur’ ihtarına ve uyarılarına uymayarak, kaçmaya başladı. Araç ilçe merkezinde uzun süren kovalamacanın ardından polislerin kararlı takibi neticesinde Karayolları 13. Gelibolu Şefliği ilerisinde toprak yolda yakalandı. Araç sürücüsü E.E.’ye alkollü araç kullanmaktan bin 2 TL, sürücü belgesiz araç kullanmaktan 2 bin 18 TL ve dirft/spin atmaktan ise 5 bin 10 TL olmak üzere toplamda 8 bin 30 TL ceza kesildi. Ayrıca E.E.’ye 1.00 promil üzerinde alkollü araç kullanmaktan ve trafik güvenliğini kasten tehlikeye sokmaktan adli işlem yapıldı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.