|   | 
  • Dünya Barış Günü'nde 'Barış' yürüyüşü düzenlendi


    Dünya Barış Günü'nde 'Barış' yürüyüşü düzenlendi
    Eğitim-Sen Kayseri Şubesi üyeleri, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yürüyüş düzenledi.

    Şube binasında önünde toplanan üyeler, 'yaşasın halkların kardeşliği' sloganları atarak, kent meydanına yürüdü. CHP İl Başkanı Mustafa Ayan'ın da katıldığı yürüyüşte, polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

    Burada bir konuşma yapan Eğitim-Sen Kayseri Şube Başkanı Ulaş Apaydın, "Barış özleminin özellikle son yıllarda Ortadoğu merkezli olarak yaşanan savaş ve emperyalist işgaller Türkiye içinde ve dışında çatışmaların artması ile birlikte daha da arttığı bir dönemden geçiyoruz.

    Bu yıl 1 Eylül Dünya Barış Günü Ortadoğu?da şiddetlenen çatışma ve katliamların Türkiye?de yeniden kışkırtılan çatışma ortamında yaşanılan ölümlerin baskı, şiddet ve fiili uygulamaların yaşandığı bir döneme denk geldi" dedi.

    Konuşmanın ardından bir süre daha slogan atan grup, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.