|   | 
  • Dünya Kupası'nda Rus havaalanlarını 15 milyon kişi kullandı


    Dünya Kupası'nda Rus havaalanlarını 15 milyon kişi kullandı
    Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası ile ilgili ulaştırma alanında bilgiler veren Organizasyon Komitesi Başkanı Aleksey Sorokin, Dünya Kupası müsabakaları boyunca Rusya havaalanlarını 15 milyon kişinin kullandığını belirtti.

    Dünya Kupası boyunca Rusya'nın ulaştırma alanında başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiğini söyleyen Sorokin, "Uzun zamandır özellikle Rusya içi ve uluslararası yolcu taşımacılığı ile ilgili hazırlık yaptık. Herhangi bir problemin yaşanmaması için yaptığımız çalışmalar neticesinde herhangi bir sorun yaşanmadı. Uçak, tren ve toplu taşıma araçlarında ek seferler düzenlendi. Turistlerin ulaşımı için çabalarımız meyvelerini verdi. Dünya Kupası2nda Rus havaalanlarını 15 milyon kişi kullandı. Tren ile seferlerde de yüzde 70 oranında artış oldu. Şehir içi toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptık, şehirler arası toplu taşımada da ek seferler uyguladık" ifadelerini kullandı. 



    Etiketler world cup

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.