|   | 
  • Dünya Kupası son 16'da erken finaller!


    Dünya Kupası son 16'da erken finaller!
    FIFA Dünya Kupası’nda son 16 turunda şu ana kadar belli olan eşleşmelerde Uruguay-Portekiz ve Fransa-Arjantin karşılaşmaları, turnuvanın en dikkat çekici eşleşmeleri oldu.

    Rusya’da düzenlenen FIFA Dünya Kupası’nda A, B, C ve D gruplarındaki müsabakaların sona ermesinin ardından son 16 turundaki eşleşmeler de belli oldu. Şu ana kadar belli olan karşılaşmaların 2’si erken final niteliğinde. Avrupa’nın iki güçlü ekibi Fransa ile Portekiz, Güney Amerika’nın güçlü takımları Arjantin ve Uruguay ile mücadele edecek. n Uruguay, B Grubu ikincisi Portekiz’le, B Grubu birincisi İspanya, A Grubu ikincisi Rusya ile eşleşirken, C Grubu birincisi Fransa, D Grubu ikincisi Arjantin’le, D Grubu birincisi Hırvatistan da C Grubu ikincisi Danimarka ile karşılaşacak. 

    Belli olan son 16 turu müsabakalarının programı şöyle: 

     

    30 Haziran Cumartesi 

    17.00 Fransa-Arjantin
    21.00 Uruguay-Portekiz

     

    01 Temmuz Pazar 
    17.00 İspanya-Rusya
    21.00 Hırvatistan-Danimarka  




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.