|   | 
  • Dünyanın en iyi snowboardcuları Erciyes’in pistlerine çıktı


    Dünyanın en iyi snowboardcuları Erciyes’in pistlerine çıktı

    Türkiye tarihinde ilk kez 2016 yılında Erciyes’te yapılan Snowboard Dünya Kupası ikinci kez 4 Mart 2017 Cumartesi günü yine Erciyes’te yapılacak. Müsabakalara az bir süre kala sporcular Erciyes Dağı pistlerinde son hazırlıklarını yapıyor. 
    Olimpiyatlardan sonra en önemli kış spor müsabakası olarak bilinen ve Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından düzenlenen ‘Snowboard Dünya Kupası’nın final etabında Türkiye Kayak Federasyonu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Erciyes A.Ş.’nin destekleriyle, Evrensel Kış Sporları Merkezi haline dönüşen Erciyes’te nefesler kesilecek.
    Yarışmaya katılacak olan dünyanın en iyi snowboard sporcuları ise Erciyes’in 102 kilometrelik pistlerinde antrenmanlarını yapmaya başladı.



    Etiketler erciyes

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.