|   | 
  • Duyarlı Çevrecilere Ödül


    Duyarlı Çevrecilere Ödül
    Kocasinan Belediyesi ve Sahabiye Mahalle Muhtarlığı'nın düzenlediği kampanyada atık pil ve mavi kapak toplayanlar ödüllendirildi.Konu ile ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Haspaylan, "Kampanyaya katılan herkese...

    Kocasinan Belediyesi ve Sahabiye Mahalle Muhtarlığı'nın düzenlediği kampanyada atık pil ve mavi kapak toplayanlar ödüllendirildi.

    Konu ile ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Haspaylan, "Kampanyaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Bir pil atıldığında 800 ton suyu zehirliyor. Suyun geleceğin petrolü olduğu, pilin de kanser gibi hastalıklara sebebiyet verdiği gözönünde bulundurulduğunda çok daha dikkatli ve özenli davranmamız gerekiyor. Bu nedenle bu tür kampanyaları önemsiyor ve destekliyoruz" şeklinde konuştu.

    Sahabiye Mahallesi Muhtarı Alim Gerçel de, "Kocasinan Belediyemizin maddi ve manevi destekleriyle bu kampanyayı yürüttük. Emeği geçen kuruluşlarımıza, çocuklarımıza ve Kocasinan Belediye Başkanımız Bekir Yıldız ve personeline teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Konuşmaların ardından mavi kapak toplayanlara ödülleri verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.