|   | 
  • Edinho, gözünü krallığa dikti


    Edinho, gözünü krallığa dikti
    Spor Toto Süper Lig?de geçen sezonun ikinci yarısında en çok gol atan oyuncu unvanını elde eden Edinho, yeni sezonda 25 ve üzerinde gol atarak, başarısını sürdürmek istiyor.

     Erciyessporumuz?un kümede kalmasında büyük pay sahibi olan Portekizli golcümüz Edinho?nun kısa bir süre önce bonservisi alındı.

    Geçen sezon çıktığı 15 maçta attığı 11 gol ve 2 asistle takımının adeta kurtarıcısı olan Portekizli golcü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezondan kendisi ve takımı adına çok umutlu olduğunu söyledi.

    Yeni sezonda gol krallığının en büyük adaylarından biri olduğunu düşündüğünü belirten Portekizli futbolcu, şunları kaydetti:
    ?Geçen sene ligin ikinci yarısında 15 maçta 11 gol atma başarısı göstermiştim. Bu sezon 25?in üstünde gol atarak, gol kralı olacağıma inanıyorum. Bunu başaracak gücü kendimde görüyorum. Çalışmalarımı bu doğrultuda yapıyorum. Hedefim yeni sezonda takımıma en iyi şekilde katkı vermek. Biz iyi bir takımız. arkadaşlarım beni gol pozisyonuna sokuyor ve ben görevim olan golü atıyorum, geçen sezon bunu başarmıştık. Temennimiz yeni sezonda da aynı uyumu göstermek.? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.