|   | 
  • Edinho, Kayseri Erciyesspor'da Kaldı


    Edinho, Kayseri Erciyesspor'da Kaldı
    Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Edinho'nun satın alma opsiyonunun kullanılarak yeni sezonda kadroda yer alacağını açıkladı.Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, üç yıldır büyük bir onur ve mutlulukla sürdürmüş olduğu...

    Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Edinho'nun satın alma opsiyonunun kullanılarak yeni sezonda kadroda yer alacağını açıkladı.
    Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, üç yıldır büyük bir onur ve mutlulukla sürdürmüş olduğu başkanlık görevi süresince, 2012-13 sezonunda Bank Asya Şampiyonu olarak, Spor Toto Süper Lig'e çıktıklarını belirterek, "Fakat 2013-2014 futbol sezonu başında tecrübesizlik ve yanlış kararlarımızdan dolayı hedeflediğimiz puanları toplayamayarak taraftarımızı üzmüş ve strese sokmuş olduk. Hatamızı geçte olsa telafi edebilmek adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmaksızın yapmış olduğumuz transferler ve teknik heyet değişikliği ile giderdik. Bu sezon 32 oyuncu transfer ederek neredeyse iki takım kurmuş olduk. Başta taraftarımızın vermiş olduğu destek, teknik heyetimizin üstün tecrübeleri ve oyuncu kadromuzun yüksek motivasyonu ve arzusuyla hiç yaşamamamız gereken korkuyu ligin bitimine 1 hafta kala atlattık. 33. hafta itibari ile puan sıralamasında ikinci yarının 4.'sü olduk" dedi.
    "BÜTÜN ÖDEMELERİ YAPTIK"
    Mavi-siyahlı takımın başkanı Eren, başarıda emeği geçen taraftarlara, şehrin kanaat önderlerine, teknik direktör ile ekibine ve futbolculara sonsuz teşekkürlerini sunduğunu vurgulayarak, "Bu arada bilinmesinde fayda olduğunu düşündüğüm için ve Kayserili hemşehrilerimizin gurur duymasını istediğim için kulübümle ilgili şu bilgiyi futbol kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. 15.05.2014 tarihi itibari ile teknik heyetimizin, tüm personelimizin, tüm futbolcularımızın 2013-2014 sezonu ile ilgili prim, maç başı, maaş dahil olmak üzere kulübümüzde kuruş alacağı kalmamış olup, emeğe saygımızı, alın teri kurumadan ödemelerinin yapıldığını, bununda kulüp felsefesi olarak yönetimde olduğum her dönemde, tüm çalışanlarıma yaşatıldığı Türkiye'nin tek kulübü olduğumuzu spor kamuoyumuzla paylaşırım. Ayrıca futbolcumuz Arnaldo Edi Lopes Da Silva?nın (Edinho) satın alma opsiyonunun kullanılarak yeni sezonda kulübümüzde kalmasının müjdesini tüm taraftarlarımızla paylaşırım" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.