|   | 
  • Edinho, Torku Konyaspor yolunda


    Edinho, Torku Konyaspor yolunda
    Pierre Webo için uzun süredir girişimlerde bulunmasına rağmen sonuç alamayan Torku Konyaspor'da gözler Erciyesspor'la sözleşmesi sona eren Edinho'ya çevrildi.

     
    Torku Konyaspor'da alternatifli bir hücum hattına sahip olmak isteyen teknik direktör Aykut Kocaman'ın, Portekizli forvetin kadroya katılmasını istediği öne sürüldü.

    Hemen hemen yaptığı her açıklamada Türkiye'de mutlu olduğunu söyleyen ve kariyerine Süper Lig'de devam etmek isteyen  32 yaşındaki futbolcuyla kurulan ilk temastan olumlu sonuç alındığı öğrenildi. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor kariyerinde 39 maça çıkan Edinho 18 gol kaydetti.

    Kocaman'ın gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak istediği ve bu doğrultada yönetimden hücum hattına en az iki takviye istediği gelen bilgiler arasında. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.