|   | 
  • EKMEK ISRAFI ÖNLEME KAMPANYASI!


    EKMEK ISRAFI ÖNLEME KAMPANYASI!
    Toprak Mahsulleri Ofisi Kayseri Şube Müdürü Salih Aksu, her geçen gün artan ekmek israfı konusunda toplumu bilinçlendirmek amacıyla başlattıkları 'Ekmek israfını önleme' kampanyası kapsamında, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim...

     Toprak Mahsulleri Ofisi Kayseri Şube Müdürü Salih Aksu, her geçen gün artan ekmek israfı konusunda toplumu bilinçlendirmek amacıyla başlattıkları 'Ekmek israfını önleme' kampanyası kapsamında,Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan'ı makamında ziyaret ederek, kampanya hakkında bilgi verdi.

    KESOB Başkanı Mustafa Alan, "Daha önce de Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na

    'Ekmek Nimettir Çöpe Atılamaz'

    sloganını ben önermiştim. Ekmek israfının önlenmesi için gerekli çalışmalar bir an önce yapılmalı" diye konuştu.

    Ekmek israfının önlenmesi için yapılacak her türlü kampanyayı desteklediklerini belirten Alan, Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından başlatılan 'Ekmek İsrafını Önleme' kampanyasına da tam destek vereceklerini, söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.