|   | 
  • Elektrik direğine çarpan sürücü burnu kanamadan kurtuldu


    Elektrik direğine çarpan sürücü burnu kanamadan kurtuldu
    Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kontrolden çıkan kamyonet, beton elektik direğine çarptı. Beton direk devrilirken, sürücü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

    Kaza, Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Şevketiye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre E.T. idaresindeki 41 NM 012 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Kamyonetin çarptığı direk devrilirken, sürücü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. 
    İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, durumu elektrik firmasına bildirdi. Devrilen direk ve kaza yapan araç çekici yardımı ile kaldırılırken, bölgeye bir süre elektrik verilemedi. 
    Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.