|   | 
  • EMNİYET'TEN, 'KARDEŞ OKUL'A KİTAP


    EMNİYET'TEN, 'KARDEŞ OKUL'A KİTAP
    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, 'Kardeş Okul' ilan ettiği Hacı Nuh Nuhoğlu İlkokulu öğrencilerine, Kayseri Ticaret Borsası'nın (KTB) katkılarıyla, yaz tatilinde okumaları için 400 kitap hediye etti.

     Okul bahçesinde düzenlenen kitap dağıtım törenine, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Davut Atlı, Okul Müdürü Sedat Kahve ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
    2012-2013 eğitim-öğretim döneminin bitmesi nedeniyle daha önce düzenlenen karne töreninde öğrencilerin, okullarında kütüphane olmadığını ve kitap istediklerini bildirmeleri üzerine, Çocuk Şube Müdürlüğü, Kayseri Ticaret Borsası'na müracaat etmişti. KTB'nin katkılarıyla hazırlanan 400 kitap, bugün okul bahçesinde düzenlenen törenle çocuklara verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.