|   | 
  • Emre Çolak Süper Lig'e geri dönüyor!


    Emre Çolak Süper Lig'e geri dönüyor!
    Takımının La Liga`ya veda etmesiyle birlikte bonservis hakkı eline geçen Emre Çolak`la yapılan ilk görüşmelerde, oyuncunun 1.5 milyon Euro`luk teklife `Evet` dediği öğrenildi.

    Spor Toto Süper Lig`i 4. basamakta bitiren ve UEFA Avrupa Ligi`nin ön eleme turunda mücadele edecek olan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı.

    Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş`in, transfer komitesinin fikirlerini de alarak oluşturduğu listede öne çıkan isimlerin başında Emre Çolak geliyor.

    La Liga`da küme düşen Deportivo`da geçirdiği başarılı süreç sonrası, 27 yaşındaki orta saha ile ilk temasını gerçekleştiren Beşiktaşlı yetkililerin prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Deportivo`nun küme düşmesi sonrası, bonservis hakkı da eline geçen ve geçen sezon İsponyol ekibinden 750 bin Euro alan Emre ile siyah-beyazlıların 1.5 milyon Euro üzerinden anlaşma sağladığı bildirildi.

    Galatasaray altyapısında yetişen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Deportivo formasıyla 26 karşılaşmaya çıkarak, 2 gol attı ve 1 de asist yapmayı başardı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.