|   | 
  • Engin Bekdemir Altınordu’da


    Engin Bekdemir Altınordu’da
    Türk futboluna Kayserispor formasıyla giriş yapmıştı

    Kayserispor’un Türkiye’ye getirdiği gurbetçi futbolculardan Engin Bekdemir, Altınordu’ya 1x1 yıllık imza attı. 

    Son olarak geçtiğimiz yıl Gençlerbirliği’nde forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun Türkiye’ye giriş kapısı da birçok gurbetçi futbolcu gibi Kayserispor oldu.

    Hollanda’da doğup PSV Eindhoven altyapısından yetişen ve 2011/12 sezonunda 19 yaşındayken Porto’nun U19 takımından Kayserispor’a transfer olan Engin Bekdemir, Kayserispor’da geçirdiği 3 sezonun ardından Çaykur Rizespor’a transfer olmuştu. Daha sonra sırasıyla Eskişehirspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği’nde de oynayan orta saha oyuncusunun son durağı ise Altınordu oldu.

    Kayserispor’da istenileni veremeyen Engin Bekdemir, 3 sezonda toplam 28 maça çıkmış, zaman zaman kendini gösterse de istikrarlı bir performans sergileyememişti. Bekdemir Kayserispor’da gol atma şansı bulamadan Çaykur Rizespor’un yolunu tutmuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.