|   | 
  • Erciyes, dünyaya açıldı


    Erciyes, dünyaya açıldı
    Türkiye'de ilk kez yapılan FIS Snowboard Dünya Kupası Erciyes finalinde, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.

    Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası'na 18 ülkeden 85 sporcu katıldı. Yoğun sis altında yapılan yarışlara vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. 

     

    Yarışlar sonrasında dereceye giren sporculara, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı tarafından ödülleri verildi.

     

    Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Türkiye'de ilk defa Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası'nın, Erciyes Kayak Merkezi'nin ve Türkiye'nin tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını söyledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.