|   | 
  • Erciyes Feneri'nin Hayırseveri Başkan Büyükkılıç Oldu


    Erciyes Feneri'nin Hayırseveri Başkan Büyükkılıç Oldu
    Hayırseverlerin desteği ve katkıları ile her gün Hunat Katlı Otoparkında bin 200 kişiye iftar yemeği veren Erciyes Feneri iftar sofrasının dünkü hayırseveri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç oldu.

    İftar yemeğine Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Sevilay İlkentapar, Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu, meclis üyeleri ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

     

    İftarını açmak için Hunat Katlı Otoparkına gelen vatandaşlara kendi elleri ile yemek dağıtan Başkan Memduh Büyükkılıç,

     

    “Ramazan ayı toplumda bireylerin birbirleri ile paylaşmanın ve yardımlaşmanın hazını yaşadığı mübarek bir aydır. Bu ayda birlik ve beraberliğin korunması ve devam ettirilmesi için büyük bir çalışma sergilenmektedir. Kısacası ramazan ayı bireylerin kendi kendileri ile bir bakıma nefis muhasebesi yapması yanında, toplum olarak da paylaşma ve yardımlaşma yapmasına imkân tanımaktadır.” dedi.

     

    Erciyes Feneri’nin hayırseverleri hem teşvik ettiğini ve yönlendirdiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, iftar sofrasının şehrin merkezinde olmasından dolayı, her kesimden vatandaşın buluştuğu, kaynaştığı bir sofra olma özelliğini de taşıdığını ve bu anlamlı hizmetlerinden dolayı kendilerini tebrik ettiğini kaydetti.

     

    Ezanın okunması ile birlikte iftarını açan Başkan Memduh Büyükkılıç, yemeğin ardından vatandaşlarla sohbet ederek, dilek ve temennilerini dinledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.