|   | 
  • Erciyes'in eteklerinde karlar erimeye başladı


    Erciyes'in eteklerinde karlar erimeye başladı
    Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı'nda havaların ısınmasıyla birlikte dünyaca ünlü toz karları erimeye başladı. Pandemi nedeniyle yaylalara akın eden vatandaşlar eriyen karların oluşturduğu mendereslerin sesini dinleyerek huzur buldu.

     
    Türkiye'nin ve Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı ve eteklerinde oluşan dünyaca ünlü toz karı havaların ısınmaya başlaması ile birlikte erimeye başladı. 3916 metrelik zirveden Erciyes'in farklı yaylarına doğru eriyen karların oluşturduğu mendereslerin oluşturduğu su sesi ise, güzel görüntüler oluşturdu. Bazı yerlerde ise sıcak havaya rağmen halen karla kaplı zeminin altından suların aktığı görüldü. Koronavirüs salgını sonrası vatandaşların doğal ve temiz hava almak için Erciyes'in yaylarına gittikleri ifade edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.