|   | 
  • ERCİYES'TE KAR KALINLIĞI 1 METREYİ AŞTI


    ERCİYES'TE KAR KALINLIĞI 1 METREYİ AŞTI
    Kayseri'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı şehirler arası yollarda ulaşımı aksatırken, kent içinde çok etkili olmadı.

     Kayseri'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı şehirler arası yollarda ulaşımı aksatırken, kent içinde çok etkili olmadı. Erciyes Kayak Merkezi'nde ise kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği bildirildi.

    Kayseri'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, kent merkezinde fazla etkili olmadı ancak Kayseri-Malatya ve Kayseri-Sivas karayollarında kar yağışı ve buzlanma ulaşımın aksamasına neden oldu. Kayseri-Malatya karayolu Mimarsinan rampasında buzlanma nedeniyle kayan 3 otomobilde maddi hasar meydana geldi, 1 kamyonet de yol kenarına devrildi. Karayolları ekipleri karayolunun buzlanan bölümlerinde tuzlama çalışması başlattı. Erciyes Kayak Merkezi'nde kar kalınlığının son yağışla birlikte 1 metreyi aştığı belirtildi. Kayakevi yetkilileri, havanın açık olduğunu, pistlerde çok sayıda kayekseverin kaydiğini ifade etti.

    MAHALLELER ERCİYES'LE BULUŞUYOR

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada "Mahallelerimiz Erciyes'le buluşuyor" adlı projeyi başlattıklarını belirterek "Her hafta sonu bir mahallemizi Erciyes'e götüreceğiz. Mahalle sakinlerine Erciyes'e yapılan tesisleri tanıtacağız. Erciyes'e gelen mahalle sakinleri, mekanik tesislerden ücretsiz yaralanacak. Mahalle sakinlerine otobüslerimizin hareket noktasını ve saatlerini önceden bildireceğiz" dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.