|   | 
  • ERCİYES'TE KAYAK KEYFİ


    ERCİYES'TE KAYAK KEYFİ
    Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes'te hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, kaymanın keyfini çıkardı.

    Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes'te hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, kaymanın keyfini çıkardı.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 bin 916 rakımlı Erciyes Dağı'nda sabah saatlerinden itibaren kar yağışının etkili olduğunu söyledi.

    Kayak merkezinde kar kalınlığının 206 santimetreye ulaştığını belirten İkiler, pistlerin açık olduğunu ve kayak yapmaya engel herhangi bir durum olmadığını bildirdi.

    Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşların erken saatlerden itibaren kayak merkezine gelmeye başladığını anlatan İkiler, "Vatandaşlarımız aileleriyle birlikte kayak yapmaya geliyor. Özellikle Tekir bölgesinde yoğunluk yaşanıyor. Serçel Yaylası'ndaki gondollar teknik bir nedenden dolayı bugün çalışmıyor" dedi.

    İkiler, kayak merkezine ulaşımı sağlayan yolların açık olduğunu, Kayseri'nin yanı sıra çevre illerden de kayakseverlerin Erciyes'e yoğun ilgi gösterdiğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.