|   | 
  • Erciyes'te Kayak Sezonu Açıldı


    Erciyes'te Kayak Sezonu Açıldı
    Kayseri'de bulunan Erciyes'te kayak sezonu açılırken, hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar şehir dışından tesislere gelerek eğlenceli bir gün geçirdi.Kayak sezonunun açılmasıyla Erciyes'e akın eden vatandaşlar, keyifli bir tatil...

    Kayseri'de bulunan Erciyes'te kayak sezonu açılırken, hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar şehir dışından tesislere gelerek eğlenceli bir gün geçirdi.

    Kayak sezonunun açılmasıyla Erciyes'e akın eden vatandaşlar, keyifli bir tatil günü geçirdi. Erciyes'te kayak yapan Burak Metin, "Tokat'tan geldim. Hayatımda ilk defa kayıyorum. Çok da düştüm ama eğleniyorum. Erciyes çok soğuk. Şu anda donuyorum. Erciyes her zaman beğendiğim bir yer. Zamanım oldukça geleceğim" dedi.

    Kırşehir'den gelen bir çift ise, "Çok eğlenceli. Erciyes'e ilk defa geldik. Erciyes güzel ama çok soğuk" ifadelerini kullandı.

    Sivas Şarkışla'dan gelen bir vatandaş ise, "Erciyes çok süper. Vakit çok iyi geçiyor. Eğlenceli olacak inşallah" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.