|   | 
  • ERCİYES'TE SICAK SU ARANACAK


    ERCİYES'TE SICAK SU ARANACAK
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bahar aylarında başlayacak çalışmayla Erciyes'te termal su çıkarılacağını söyledi.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bahar aylarında başlayacak çalışmayla Erciyes'te Termal su çıkarılacağını söyledi. Termal suyun çıkarılmasıyla Erciyes'in yılın 12 ayı turist çeken bir merkez haline geleceğini belirten Başkan Özhaseki, "Yapılan araştırmalar sonucunda Erciyes'te Termal suyu çıkarılabileceğini öğrendik. İnşallah bu gerçekleşir. Bu sayede Erciyes tam bir cazibe merkezi haline gelecek." dedi.

    Erciyes Master Planı'yla birlikte turist çekmeye hazırlanan Erciyes'te şimdi de Termal su çıkarılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bir firmamız bize gelerek, 'Erciyes'ten Termal suyu çıkaracağız' dedi. Biz de izin veririz, ama yüzde 30'una ortak oluruz dedik. Karşılıklı görüşmeler neticesinde firma yetkilileri Termal suyu yüzde 90 çıkaracaklarını söylediler. Biz de mutlu olduk. Çalışmalar bahar ayında başlayacak. İnşallah hayırlısıyla bunu gerçekleştirebilirsek, orası tam bir cazibe merkezi haline gelir. Bu sayede de yılın 12 ayı doluluk olur. Bundan şehrimiz insanı da payına düşen katkıyı almış olacak." ifadesini kullandı.

    Mehmet Özhaseki, şehirlerin gelişebilmesi için sürekli yeni projeler üreterek bunları faaliyete geçirmenin şart olduğunu belirterek, "Türkiye'de büyüyen, gelişen 10-15 şehir var. Şehirler, birbirleriyle kıyasıya yarış içerisindedirler. Bu yarış gelişen, büyüyen şehirler için. Türkiye'de 10-15 şehir büyüyüp gelişiyor ama 34-40 şehir ise ilçe durumunda, geriliyor, küçülüyor. Kayseri de giderek büyüyen, gelişen bir şehir. Yerel yönetimlere şehirlerin gelişmesinde, büyümesinde çok önemli görevler düşüyor." değerlendirmesinde bulundu.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki birilerinin sürekli olarak fitne fesat içerisinde olduğunu da iddia ederek "Bu kişileri biz iyi biliyoruz. Herkes kanının hükmünü işler. Biz yolumuza devam edeceğiz." diye sözlerini noktaladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.