|   | 
  • ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ?NDE MANGAL KEYFİ


    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ?NDE MANGAL KEYFİ
    Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı ve İletişim Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından Fakülte öğrencilerine ?Kışa Veda Partisi? düzenlendi.

     Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, öğretim üyeleri ve fakülte öğrencileri katıldı. Elma Yeme Yarışması, Mangal Yakma Yarışması, Öğrenci Yemekleri Yarışması, Çuval Yarışması, Hortum Çekme Yarışması, Yoğurttan para bulma yarışması ve Yumurta Taşıma Yarışması?nın düzenlendiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Ülkenin farklı coğrafyalarından Kayseri?ye okumaya gelen ve ailesinden uzak olan öğrencilere moral olması amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini dile getiren Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, bu tür etkinlikler vesileyle gayelerinin, gençlerin kaynaşmaları ve kardeşlik atmosferi içerisinde eğlenmeleri olduğunu kaydetti. Çakır, ?Kışı daha yeni attık üzerimizden ve bahara hoş geldin diyoruz. Öğrenci konseyinden arkadaşlar, böyle bir fikirle yanımıza geldiklerinde, neden olmasın dedik ve biz de elimizden gelen desteği verdik. İletişim Fakültesi öğrencilerimiz, mangal ve diğer yarışmalarla hem yiyip hem eğlenerek dostluklarını kardeşliklerini pekiştirecekler. Aynı zamanda, farklı bölümlerde ve farklı sınıflarda okuyup, birbirlerini tanıyamamış genç arkadaşlarımız var. Etkinliği bir kaynaşma, dostluk, kardeşlik ve iletişim kurma çerçevesinde düzenlemiş bulunuyoruz. Umarım çok güzel bir şekilde devam eder. İletişim Fakültesi etkinlikleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Aslında ilk dönem biraz hızlı geçti. Çok ciddi etkinlikler düzenleyemedik ama bugünden itibaren ve önümüzdeki zamanlarda etkinliklerimize devam edeceğiz.? şeklinde konuştu.
    Bu tür etkinliklerin basite alınmaması gerektiğini vurgulayan Çakır, ülkenin birlik ve beraberliği açısından çok önemli olduğunu belirtti. Çakır, ?Birbirini tanımayan, farklı yurtlarda, evlerde, sınıflarda ve bölümlerde okuyan, belki hemşeri olan, belki aynı memleketten, aynı köyden olan ama birbirini tanıyamayan gençler, bugün burada bu etkinlik çerçevesinde tanışıp kaynaşmış olacaklar. Öğrencilerimiz, yan yana geldiği zaman, kol kola girdiği zaman, eğlendikleri zaman ülkemizin birlik ve beraberliği için çok güzel bir atmosfer olduğuna inanıyorum.? ifadelerini kullandı.
    Fakültenin diğer etkinliklerine de değinen Çakır, ?Belgesel film festivalimiz var ve Türkan Şoray'ın katılımıyla daha renkli hale gelecek. Rektörümüz ve Süleyman Çetinsaya'nın vermiş olduğu katkılarla bu sene altıncısını düzenleyeceğimiz film festivali, belgesel ve kısa film dallarında olacak. Ayrıca bu seneki belgesel film festivalini, 2012 yılında aramızdan ayrılan, ünlü sinema yönetmeni Metin Erksan'ın adına düzenliyoruz ve adına bir kitap çıkartıyoruz. Aynı şekilde, onur konuğumuz olarak gelecek olan Türkan Şoray için de, 'Yeni Neslin Dilinden Türkan Şoray' diye arkadaşlarımızın gönderecekleri mailler çerçevesinde, bir kitap daha çıkartacağız. Kitabın tanıtımını ve dağıtımını da Kayseri Park'ta düzenleyeceğiz. Etkinliklerimiz yoğun bir şekilde devam edecek. Mart ayı, aynı zamanda Çanakkale zaferi diye anılır. Önümüzdeki çarşamba günü de, Çanakkale zaferi münasebetiyle bir etkinlik daha düzenleyeceğiz.? diye konuştu.
    İletişim Fakültesi 2. Sınıf gazetecilik bölümü öğrencisi ve aynı zamanda sınıf temsilcisi olan Yıldız Değer de, fakültenin düzenlediği etkinlikten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Etkinlik sayesinde aynı fakültede okuyup ancak daha önce hiç karşılaşmadığı arkadaşlarla tanışma fırsatı bulduğunu ve bunun da, birlik, beraberlik ve dayanışma açısından çok faydalı olduğunu sözlerine ekledi.

    HABER : DELİL DOĞAN BİLMEZ 
    KAMERA : DELİL DOĞAN BİLMEZ 
    KAYSERİ (İHA)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.