|   | 
  • Erciyes’in kalitesi uluslararası tanınırlık belgesi tescillendi!


    Erciyes’in kalitesi  uluslararası  tanınırlık belgesi tescillendi!
    Tesisleri, kayak pistleri, yönetim anlayışı ve hizmet kalitesi ile ISO 9001 ve IQNET belgelerini alan Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye'de Hizmet Kalite Standartlarını ve Uluslararası Tanınırlık Belgesi alan ilk ve tek kış sporları merkezi oldu.

    Kayseri Büyükşehir Belediye’sinin yatırımları ile ülkemizin en gelişmiş kayak merkezi konumuna gelen Erciyes, son teknoloji teleferikler, uluslararası standartlarda pistler, donanımlı insan kaynağı ile dünya çapında bir kış sporları merkezi olduğunu resmi olarak kanıtladı.

    Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel dağ yönetim şirketi Kayseri Erciyes AŞ tarafından yönetilen Erciyes Kayak Merkezi, Uluslararası Akreditasyon Forumu (IAF), Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK), Uluslararası Standardlar Organizasyonu (ISO) Uluslararası Belgelendirme Birliği (IQNet) ve Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ve tarafından verilen ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Uluslararası Tanınırlık Belgesi olan IQNet’i almaya hak kazandı.

    Erciyes Dağı’nın 26 milyon m2 alan üzerine yayılarak kurulan kayak merkezinde mekanik tesislerin çalıştırılması ve bakımı, idari tesislerin ve birimlerin düzenli işleyişi, dağ genelinde mevcut pistleri hazır hale getirip güvenliğinin sağlanması, hizmet kalitesinin en üst seviyeye çıkarıp bunun sürekliliğini sağlayan Erciyes A.Ş.’ye TSE’nin denetimleri sonucu Kalite Yönetim Sistemi’ni başarıyla uyguladığını ISO 9001-2015 belgesi ile ispatlayıp, IQNET sertifikası ile de uluslararası standartlara ulaştığını onaylatmış oldu.

    “Yaptığımız işlerin Kalitesi Belgelendi”

     Erciyes Kış Sporları Merkezi’ni, aldıkları kalite standart belgesiyle taçlandırdıklarını belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “ISO 9001 ve IQNet  belgelerini alarak Erciyes’i uluslararası seviyede bir kaliteye ulaştırdık. Buradaki tesislerimiz, servis, acil durum hizmetleri gibi tüm çalışmalar bir bütün olarak incelendi ve kalitesi bu sertifikasyonla belgelenmiş oldu. Türkiye’de kayak merkezleri içinde sadece Erciyes Kış Sporları Merkezi bu belgeyi almaya hak kazandı. Şu anda sadece Erciyes kalite belgeli bir kayak merkezi durumunda. Yaptığımız hizmetlerin ne derecede kaliteli ve nitelikli olduğu belgelenmiş oldu” diye konuştu.



    Etiketler Kayseri Erciyes Kayak

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.