|   | 
  • Erciyesspor'a tatil yok


    Erciyesspor'a tatil yok
    PTT 1. Lig'in son 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan ve önemli bir başarıya imza atan Kayseri Erciyesspor, bugün yapacağı çift idmanın ardından, ayın 2 sinde yeniden toplanacak.

    Mavi-Siyahlı takımda Teknik Direktör Timuçin Bayazit, bugün yapılacak çalışma öncesinde dün oyuncularına laktat testi yaparak, kısa süreli tatilde uygulamaları için kişisel idman programı verdi. 

     

    Kayseri Erciyesspor'da ikinci yarı öncesinde oyunculara 5 gün izin verilecek. Bugün Hacı Boydak Tesisleri'nde çift idman yapacak olan oyuncular ardından tatile çıkacak. Mavi-Siyahlı takım ikinci yarı çalışmalarına Antalya-Manavgat'ta 2 Ocak tarihinde başlayacak.

     

    Teknik Direktör Timuçin Bayazit, dün tesislerde oyuncularına laktat testi uyguladı. Tatil süresince uygulamaları için her oyuncu için ayrı idman programı hazırlayan Bayazit, "Oyuncularım gerekirse tatil yapmayacak ve bireysel idmanlarla kampa hazır bir şekilde gelecekler" dedi. Kişiye özel idman programını uygulayacak olan oyuncular 2 Ocak Cumartesi günü Antalya-Manavgat'ta bulunan Emirhan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde biraraya gelecek

     

    İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor, bu maça kadar çalışmalarını Manavgat'ta sürdürecek ve Kayseri'ye gelmeden Bolu'ya geçecek.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.