|   | 
  • Erciyesspor Bizi Büyük Bir Sevince Boğdu


    Erciyesspor Bizi Büyük Bir Sevince Boğdu
    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, yaptığı açıklamasında Süper Lig'de kalan Kayseri Erciyesspor'un kendilerini büyük bir sevince boğduğunu söyledi.

     Havur, "Süper ligde ilk sezonunu yaşayan Erciyesspor lige çok büyük bir renk katmış ve hedefimiz olan ligde kalmayı başarmıştır. Tam ümitlerin tükendiği anda adeta küllerinden yeniden doğan Erciyesspor bizi büyük heyecan sonunda sevince boğmuştur" dedi.
    Havur açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
    "Bu sezon için başta fedakar başkanımız Ziya Eren olmak üzere yönetim kuruluna, sonradan gelerek takıma ruh ve bize heyecan veren teknik direktörümüz Hikmet KaHraman 'a, tüm teknik heyete, kulüp çalışanlarına, futbolcularımıza, bu takıma en kötü gününde bile inanıp güvenen ve tüm ülkenin sempatisini kazanan taraftarlarımıza, il emniyet müdürlüğü çevik kuvvet şubesine, spor güvenlik şubesine, Kadir Has Stadı görevlilerine, yerel basınımıza, onursal başkanımız Memduh Büyükkılıç'a, televizyon başında dua ederek manevi güç verenlere ve ufak da olsa emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.