|   | 
  • ERCİYESSPOR'DA ADAYLAR ÇOĞALIYOR


    ERCİYESSPOR'DA ADAYLAR ÇOĞALIYOR
    Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'da Mehmet Özdilek'ten boşalan teknik direöktörlük koltuğu için adaylar çoğalmaya başladı.


    SAİ K.Erciyesspor'da Mehmet Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük koltuğu için adaylar çoğalmaya başladı. Sezon başından bu yana 3 farklı hoca ile çalışan Erciyesspor istikrarı bir türlü yakalayamadı.

    Sezona Bülent Korkmaz ile başlayan temsilcimiz Bülent Korkmaz'dan istediği verimi alamadı. Ardından Uğur Tütüneker göreve geldi Uğur Hoca yönetiminde 5 haftada galibiyet yüzü göremeyen Erciyesspor'da Uğur Tütüneker görevinden istifa etti. Son olarak Çaykur Rizespor maçından sonra istifa eden Mehmet Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük koltuğu için kulislerde konuşulan 5 isim var.

    Bu isimler arasında Cihat Arslan, Baliç, Mehmet Şimşek Özkeş, Fatih Tekke ve Ziya Doğan ismi ön plana çıkarken, yönetimin Baliç konusunda ısrarlı olduğu konuşuluyor. SAİ K.Erciyesspor kulübünde bugün olağan üstü toplantı gerçekleştirilecek ve bu isimler masaya yatırılacak. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.