|   | 
  • Erciyesspor'da, Boydaklar'dan destek bekliyor!


    Erciyesspor'da, Boydaklar'dan destek bekliyor!
    Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, "Erciyesspor olarak bizlerde Boydak Holding'ten destek bekliyoruz" dedi.

    Dernek Başkanı Durdu Havur yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     
    "Şehrimizin önemli kuruluşlarından olan Boydak Holding’in Kayserispor için sponsor olması haberini büyük bir memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz.
     
    Daha önce de Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor bünyesinde başkanlık dahil çok önemli görevler alan Boydak ailesinin bu kararını çok olumlu bir gelişme olarak görüyor ve Boydak Holding yönetimine teşekkür ediyoruz. Nihayet yıllar sonra da olsa gerekeni yaptılar, darısı diğer Kayserili firmalara diyoruz.
     
    Kayseri Erciyesspor’un başkanlığı ve tüm yönetimini geçmişte üstlenen bu aileden Kayseri Erciyesspor için de holding bünyesindeki başka markalar adına sponsorluk desteği bekliyoruz.
     
    Kayseri Erciyesspor’un başarısı için mesai harcayan Boydak ailesinin ismi tesislere verilerek Hacı Boydak tesisleri adını almıştır. Kayseri’ye ekonomik olarak büyük girdi sağlayan Boydak grubunun, isimleri tesislerine verilmiş olan Kayseri Erciyesspor için de harekete geçerek forma reklamı veya deplasman masrafları gibi bazı özel sponsorluklar yapmasını beklemek Erciyesspor taraftarının arzu ettiği ve beklediği bir durumdur.
     
    Biz bu sponsorluk anlaşmasının yapılacağına inanıyor ve Boydak Holding yönetimine Kayserispor için attıkları adımdan dolayı teşekkür ediyoruz."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.