|   | 
  • Erciyesspor'dan gövde gösterisi


    Erciyesspor'dan gövde gösterisi
    PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Ericyesspor, 6 futbolcuyu renklerine bağladı.

    Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, devre arasında takımın çok güzel bir kamp dönemi geçirdiğini kaydederek,

     

    “Erciyesspor devre arasında Antalya’da çok güzel bir kamp dönemi geçirdi. Ligin 2. yarısında güzel oynadığımız futbolla maalesef berabere kaldığımız 2 maç oynadık. Sonuç itibariyle güzel oynayan ve göze hoş gelen bir futbolla iyi yolda ilerleyen bir takım görüntüsü vermekteyiz. Bunun için canla başla çalışan başta Ziya başkanım ve diğer yönetim kurulu arkadaşlarım bu takımın ruhunu geri getiren hocamız Timuçin ve ekibine, futbolculara çok teşekkür ediyorum” dedi.

     

    Takımda transfer yasağı gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade eden Savruk, transfer döneminin sonuna yaklaşılırken 6 futbolcuyu renklerine bağladıklarını kaydetti. Savruk, 

     

    “Transfer döneminin sonuna yaklaşırken takıma devre arası transfer döneminin sonuna yaklaşmaya başladık. Yönetim olarak biz Erciyes’in menfaatleri gereği gerekli çalışmaları ilk günkü aşkla aynı şekilde yapıyoruz. Bugün 6 transferimizi tanıtacağız. Özellikle belirtmek istiyorum ki Erciyesspor’un transfer yasağıyla ilgili çıkan söylentiler var. Bu tip şeyler olabiliyor. Geçen sene bizi düşüren oyuncularımızın bizi icraya vermeleri veya yasal yollarla haklarını aramaları sebebiyle biraz sıkıntı yaşamışlığımız var ama sonuç olarak biz yönetim olarak bunları aşmış durumdayız. Ben belirtmek istiyorum ki geçmiş dönemde SSK ve vergi borcu olan bir kulüp lisanslı futbolcu sözleşmesi yapamıyor. Biz bugün lisanslı sözleşme yapabiliyorsak bilin ki Erciyessor’un hiçbir kuruma böyle bir borcu yoktur. Tabii ki futbolcularla aramızda alacak verecek ilişkisi olur bu da çok doğal, birçok kulüpte de böyle problemler olabiliyor” ifadelerini kullandı. 

     

    Konuşmaların ardından kaleci Oğuzhan Bahadır, Mehmet Cansın Çiçek, Believe Ateimwen, Emre Özkan, Zafer Çevik, Stefan Ashkovski kendilerini Erciyessporlu yapan imzayı attı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.