|   | 
  • Erciyesspor-Galatasaray Maçında Bin 298 Personel Görevlendirildi


    Erciyesspor-Galatasaray Maçında Bin 298 Personel Görevlendirildi
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü?nden yapılan açıklamada, Kayseri Erciyesspor-Galatasaray maçında bin 298 kişinin görevlendirildiği belirtildi.

    Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
    ?Müsabakaya ilişkin planlanan emniyet tedbirleri çerçevesinde, toplam 898 genel kolluk görevlisi, 400 özel güvenlik görevlisi olmak üzere; toplam 1298 personel görevlendirilmiştir. Müsabakayı izlemek üzere diğer illerden gelen taraftarlar, şehrimizin üç ayrı giriş noktasında görevlendirilen personel yardımıyla, gerekli arama ve kontrolleri yapıldıktan sonra güvenlikleri sağlanarak stadyuma intikal ettirilmişlerdir. Stadyumda görevlendirilen tüm personel saat 16.00 itibariyle görev almış, yapılan kontrol ve aramalar neticesinde saat 16.30 itibariyle stadyum kapıları açılarak, seyircilerin stadyuma girişleri sağlanmıştır. Kayseri Erciyesspor ve Galatasaray futbol takım kafileleri saat 17.00 itibariyle güvenlikleri sağlanarak stadyuma intikal ettirilmişlerdir. Müsabakayı izlemek üzere yaklaşık 15.000 sporsever stadyuma gelmiş, saat 19.00 itibariyle maç normal olarak başlamış ve müsabaka Galatasaray futbol takımının 3-1?lik üstünlüğüyle sonuçlanmıştır.?
    Yapılan açıklamada, 2 şahısın sahte bilet kullanmaktan işlem gördüğü belirtilirken, ?Özel belgede sahtecilikten 2 şahıs, spor alanlarına usulsüz seyirci kabul eden kulüp turnike görevlisi 1 şahıs, sahaya sokulması yasak olan maddeleri kullanan 5 şahıs hakkında da 6 bin 222 Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında yasal işlem yapılırken, 5 adette proteknik malzeme ele geçirilmiştir. Müsabaka sonrası ev sahibi ve misafir takım oyuncularını taşıyan her iki araç da aynı güvenlik tedbirleri ile ev sahibi takım ilimiz Kayseri Erciyesspor tesislerine, misafir takımın ise ilimiz havalimanına intikalleri sağlanmıştır. Müsabakayı izlemek için diğer illerden gelen seyircilerin de güvenli bir şekilde ilimizden ayrılışları sağlanmıştır? ifadelerine yer verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.