|   | 
  • Erciyesspor gariban ve mazlum bir takım


    Erciyesspor gariban ve mazlum bir takım
    Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, "Kayseri Erciyesspor gariban ve mazlum bir takım" dedi.

     
    Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) tarafından düzenlenen söyleşide konuşan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Kayseri Erciyesspor gariban ve mazlum bir takım olduğunu söyledi.

    Geçmişte bu durumla ilgili takımının yaşadığı süreci örneklerle açıklayan Ziya Eren, ?Ancak hiçbir zaman futbolculara, teknik heyete ve çalışanlara elimizden geldiğince gariban ve mazlumluğu yaşatmadık? ifadelerini kullandı. Eren ayrıca, "Kayseri Erciyesspor son 3 maçından 9 puan almış olsaydı bugün ligde kalmış olacaktı. Artık ligde kalmamızı mucizelere bırakıyorum" diye konuştu.

    Ziya Eren ile birlikte söyleşiye katılan katılan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'lu futbolculardan Yusuf, Cenk Ahmet, Mehmet, Vleminckx ve Murat ise unutamadıkları anılarını öğrencilerle paylaştılar.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.