|   | 
  • Erciyesspor mağlubiyeti unuttu


    Erciyesspor mağlubiyeti unuttu
    PTT 1. Lig'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor, son haftalarda aldığı sonuçlar ile taraftarını sevindiriyor. Mavi-Siyahlı takım ligde oynadığı son altı maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

    PTT 1. Lig'de en son ligin 13. haftasında deplasmanda oynadığı Şanlıurfaspor maçında sahadan 2-1'lik sonuç ile mağlup ayrılan mavi-siyahlılar, bu maçın ardından sahaya çıktığı 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik alarak 12 puan topladı.

     

    Bu maçlarda 10 gol atan Kayseri Erciyesspor kendi kalesinde ise sadece 5 gol gördü. Yenilmezlik serisine ligin 14. haftasında kendi sahasında oynadığı Altınordu maçı ile başlayan Kayseri Erciyesspor, bu maçı 4-1 kazandı. Ardından sırası ile Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1, Karşıyaka'yı ise kendi sahasında aynı skor ile yendi. İlk yarının son haftasında Samsunspor deplasmanına çıkan Erciyesspor sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı. Ligin ikinci yarısına yine deplasmanda başlayan Kayseri Erciyesspor, Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde oynadığı son maçta kendi sahasında 1461 Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Mavi-Siyahlılar, yenilmezlik serisine yeni bir halka daha eklemiş oldu.

     

    Kayseri Erciyesspor, PTT 1. Lig’de geride kalan 19 hafta sonunda topladığı 20 puan ile puan cetvelinde 14. basamakta yer alıyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.