|   | 
  • Erciyesspor, Yıldızlarını Arıyor


    Erciyesspor, Yıldızlarını Arıyor
    Kayseri Erciyesspor'un altyapı seçmeleri, 14-15 Haziran tarihlerinde ücretsiz yapılacak. Seçmelere, 1999-2006 tarihleri arasında doğanlar katılacak.Seçmelerle ilgili Erciyesspor Altyapı Tesislerinde, U19 Sorumlusu Burhan Çerçioğlu ve U17 Sorumlusu...

    Kayseri Erciyesspor'un altyapı seçmeleri, 14-15 Haziran tarihlerinde ücretsiz yapılacak. Seçmelere, 1999-2006 tarihleri arasında doğanlar katılacak.
    Seçmelerle ilgili Erciyesspor Altyapı Tesislerinde, U19 Sorumlusu Burhan Çerçioğlu ve U17 Sorumlusu Necati Karadağ ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Erciyesspor Altyapı Sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, ''Her sene Yaz Spor Okulu ile yaptığımız etkinliği bundan sonra Sporcu Seçmeleri olarak devam ettireceğiz. Seçmeler, 1999-2000-2001 ve 2002 doğumlular için 14 Haziran 2014 Cumartesi günü, 2003-2004-2005 ve 2006 doğumlular için ise 15 Haziran 2014 Pazar günü altyapı tesislerimizde yapılacak. Seçmelere katılımlar ücretsiz olacak. Seçmelerde başarılı olan sporcu gençlerimiz, yaz tatili boyunca tesislerimizde hocalarımız nezaretindeki çalışmalarımıza katılacaklar'' dedi.
    Erciyesspor U19 Sorumlusu Burhan Çerçioğlu da, 14-15 Haziran tarihlerinde seçmelerin birinci aşamasının gerçekleşeceğini belirterek, ''Seçmelerimize gelmek isteyen gençlerimiz için Yoğunburç Beğendik önünden saat 09.30'da servisimiz hareket edecektir ve servisimiz de ücretsiz olacaktır. Seçmelerin ikinci aşaması ise 21-22 Haziran tarihlerinde yapılacak. Bu ikinci aşamaya, birinci aşamada belirlediğimiz oyuncularla, çeşitli nedenlerle birinci aşama seçmelerine katılamayan oyuncularımız katılacak. Bu ikinci aşamaya da yine aynı tarih doğumlular katılacak'' diye konuştu.
    Kayseri'de takım sayısının çok az olduğunu ifade eden Çerçioğlu, ''Takım sayılarının çok az olması ve bu takımların da belli sayıda oyuncu bulundurmalarından dolayı çok az kişiye ulaşabiliyoruz. Bunun için 1999-2006 tarihleri arası doğumlu olan, yeteneğine güvenen ve kendine inanan bütün gençlerimizi yaz tatili döneminde gerçekleştireceğimiz bu seçmelere katılmaya davet ediyoruz. Hepsine şimdiden okul karnelerinde başarılar diliyoruz'' şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.