|   | 
  • Erciyesspor'da Sıkıntı Devam Ediyor


    Erciyesspor'da Sıkıntı Devam Ediyor
    Spor Toto Süper Lig?in en zayıf halkalarından biri olan Kayseri Erciyesspor, 5-0 yenildiği Trabzonspor maçının şokunu üzerinden atamıyor. Mavi siyahlılar küme düşme korkusunu yaşamaya başladı.

    Kümede kalma mücadelesi veren bir takımın Trabzonspor karşısında 5-0 gibi farklı  yenilmesi  Erciyesspor camiasını derinden üzdü. Futbol ve mücadele anlamında adeta hayal kırıklığı yaratan Erciyesspor ?da moraller bozuldu. Ağır  yenilgiyi  unutamayan futbolcu ve teknik heyetin idmanlarda son derecede mutsuz oldukları görüldü.

    Yıllar sonra Süper Lige çıkan ve kalıcı olmak için  büyük  hayaller kuran Erciyesspor ?un geride kalan 3 hafta neticesinde ligden düşecek 3 takımdan biri olarak gösterilmesi yöneticileri de derinden üzüyor.

    Kalan 4 hafta sonrasında kaderini tayin edecek mavi  siyahlılarda  PTT 1. Lig korkusu yaşanmaya başlandı.

    Öte yandan ligin 31. Haftasında Eskişehirspor?a konuk olacak olan Kayseri Erciyesspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Trabzonspor maçında sakatlanan Diakhate?nin durumu bugün netlik kazanacak. Yasin?in ise sakatlığı devam ediyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.