|   | 
  • Erciyesspor,Yacouba Sylla ile anlaşmaya vardı


    Erciyesspor,Yacouba Sylla ile anlaşmaya vardı
    Transfer sezonunun flaş ekiplerinden Erciyesspor, bir başka yıldızı daha kadrosuna kattı.

    Transfer sezonunun flaş ekiplerinden Erciyesspor, bir başka yıldızı daha kadrosuna kattı.

    Transfer sezonuna hızlı girerek kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmeye devam eden Kayseri Erciyesspor, Aston Villa'nın Fransa doğumlu Malili yıldızı Yacouba Sylla'yı da renklerine bağladı.

    Fransız basınında yer alan haberlere göre Rennes ile sözleşmesini yenilemeyerek Erciyesspor'u tercih eden Ganalı John Boye'nin ardından Sylla'nın da Türkiye'nin yolunda.

    Yüksek bonservis ücreti nedeniyle kiralama yoluna gidecek olan Kayseri ekibinin transferi önümüzdeki hafta içinde açıklaması bekleniyor.

    SYLLA KİMDİR?

    Paris doğumlu Yacouba Sylla, Fransa'da doğmasına karşın Mali Milli Takımı'nı seçti. Genç yaşta 4 defa milli olan 23 yaşındaki futbolcu, Fransız Clermont kulübünde parladıktan sonra 2012/13 sezonunun devre arasında Premier Lig'in yolunu tuttu.

    Geçtiğimiz sezon Aston Villa'da fazla forma şansı bulamayan genç orta saha oyuncusunun tekrar ilk 11'de oynayabileceği bir kulüp istediği biliniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.