|   | 
  • Erken seçim kararına CHP'den ilk tepki


    Erken seçim kararına CHP'den ilk tepki
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında gerçekleşen ``erken seçim`` görüşmesi sona erdi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin karşı karşıya olduğu fotoğraftan hareketle bu teklife olumlu yaklaşma konusunda görüş birliğine vardık. Bahçeli ile istişareler neticesinde seçimlerin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına karar verdik" dedi.

    Erken seçim kararının açıklanmasının ardından CHP`den ilk tepki geldi.

     

    CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçimin 24 Haziran 2018'de yapılacağını açıklaması üzerine yaptığı açıklamada "Hodri meydan. CHP olarak biz seçime hazırız...Ama bu milleti OHAL şartları altında adaletsiz bir seçime sürükleme hakkınız yok. Bugün TBMM OHAL tezkeresini reddetmek durumundadır" dedi.

    Tezcan, cumhurbaşkanı adayı ile ilgili soruya ise, "Geç kaldığımızı düşünmüyoruz. Bugüne kadar yarın seçim olacak gibi hazır olduğumuzu söylüyorduk. Önümüzdeki günlerde aday ve stratejiyle ilgili önemli kararlar alınacaktır" diye konuştu.



    Etiketler chp erken seçim tepki

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.