|   | 
  • Erol Bedir: "Mendes'i göndermeyi düşünmüyoruz"


    Erol Bedir:
    Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, bir orta saha transferi yaparak transfer sezonunu kapatacaklarını ifade ederek, Ryan Mendes'i satmayı düşünmediklerini söyledi.

    Kayserisporlu oyuncular, teknik heyet ve diğer çalışanların bugün top başı yapacağını ve 9 günlük bir çalışma olacağını açıklayan Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, "Takım Kayseri'deki çalışmalardan sonra asıl kamp yeri olan Erzurum'a gidecek. Buradan da Hollanda'ya geçilecek" dedi. Kayseri'deki antrenmanlara milli takımlarda bulunan oyuncular haricinde diğer oyuncuların katılacağını, diğer oyuncuların ise Erzurum kampında hazır olacaklarını söyleyen Başkan Bedir, "Bizim geçtiğimiz yıl güçlü bir kadromuz vardı. Bu kadromuzdan 8 oyuncuyla çeşitli nedenlerden dolayı ayrıldık. Bunlardan kiralık olanlar vardı. Performansı konusunda yeterli görmediğimiz oyuncular vardı. Onlarla ayrıldık. Hem onların ayrıldığı mevkileri doldurmak anlamında hem de sayısal anlamda biz bir sol bek, bir orta saha transferi yaptık ama bir orta saha transferini de 1-2 güne halledeceğiz. Bir kanat oyuncumuz olan Feyenoord’dan Bilal’i aldık. Biz yarın itibariyle bu orta saha transferini de yaptıktan sonra sanıyorum ki transfer sezonunu kapatacağız" diye konuştu. 

    "Eksilen oyuncularımız için gerek hocamızın yeterli bulmadığı gerekse başka takımlara transfer olabilecek oyuncularımız olursa hem kalite açısından hem de sayısal anlamda biz takviyelerimizi yaparız" diyen Başkan Bedir, "Normalde 23-24 oyuncu oyuncu grubu ile gençlerimiz ile bu 28 oluyor. Şu anda sayısal anlamda ve kalite anlamında kadromuzu sağlamış durumdayız. Gidenler olursa yerlerine takviyelerimiz yaparız. Transfer sezonun bitmesine 2 ay gibi kısa bir süre var. Bu manada kendini en hazır hisseden takım geçen sene ki kadrosu itibariyle hem de takviyeleriyle Kayserisporlular kampa hazırdır. Her bölgede en az 2 alternatifi olan bir kadro oluşturuyoruz. İnşallah attığımız taş yerini bulur" ifadesinde bulundu. 

    "Mendes'i göndermek istemiyoruz" 

    Başkan Bedir, Ryan Mendes'in ayrıldığı konusundaki haberler ile ilgili ise şunları söyledi: 
    "Mendes ile ilgili gazetelerde okudum. Mendes çok iyi bir oyuncudur. Bizim göndermeyi düşünmediğimiz bir oyuncudur. Bunun gibi birkaç oyuncumuz daha vardır. Transfer gündemine giren ama bize henüz ulaşmış bir teklif bulunmayan oyuncularımız var. Mendes ile ilgili de bize herhangi bir kulüpten veya yetkili bir menajerden bir transfer teklifi gelmedi. Çok yakıştırmalar oldu. Mendes’in özelliği şu, biz göndermek istemiyoruz ama 1,5 yıl önce transfer ederken sözleşmesine yazdığımız bir çıkış bedeli var. Oyuncu isterse o parayı yatırır. Bize hiç sormadan da gidebilir. Dolayısıyla bu konuda bizim de haberimizin olması gerekmez. Hesaba paranın yattığı veya yazı geldiği zaman anlarız. Mendes ile ilgili şuan için bir gelişme yoktur. Kendisi bizimle oynamaktan son derece mutludur. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Daha iyi bir teklif geldiğinde ise kulübün menfaatleri bunu gerektiriyorsa helalleşir yolumuza bakarız" diye konuştu. 

    "Mensah ile ilgileniyoruz" 

    Ganalı futbolcu Bernard Mensah'ın transferi konusunda açıklık getiren Başkan Bedir, "Mensah ile ilgileniyoruz doğrudur. Mensah da dahil 8-10 futbolcu ile ilgilendiğimizi ben 15 gün önce söyledim. Bunlardan bir tanesi Bilal’di aldık. Önümüzdeki dönem içerisinde transferlerimize devam edeceğiz. Eğer Mensah ile de anlaşabilirsek, epeyce bir gelişme sağladık ama henüz bitmiş bir şey yok. Yapabilirsek eğer orta saha transferini de tamamlamış olacağız. Kampa girdiğimizde Mendes giderse yerine alternatif bir oyuncu başka biri giderse yerine alternatif bir oyuncu konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Hepsinin alternatifini hazırlamış durumdayız. Kimse gitmezse takımızda transfere ihtiyacımız yok. Giden olursa yerine en az o seviye de veya bizi sayısal anlamda sıkıntıya sokmayacak derece de oyuncularımızı transfer ederiz" açıklamasında bulundu. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.