|   | 
  • Erol Bedir ve Ailesinin Mutlu Günü


    Erol Bedir ve Ailesinin Mutlu Günü
    Kayserispor Başkanı Dr.Erol Bedir’in kızı Aybüke Bedir hayatını Can Karahasanoğlu ile birleştirerek dünya evine girdi.

     Kayserispor Başkanı Dr.Erol Bedir’in kızı Aybüke Bedir hayatını Can Karahasanoğlu ile birleştirerek dünya evine girdi. 
    Düğün törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik, ilçe başkanları, Kayserispor Yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, teknik heyet ve çok sayıda davetli katıldı.
    Düğünde genç çiftin nikâhını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıydı. Aybüke Bedir’in mutlu gününde nikah şahitliğini yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki , çifte evlilik konusunda nasihatlerde bulundu. Özhaseki, “Aybüke kızımızla, Ahmet Can oğlumuzun evliliğe ilk adımlarını birlikte şahitlik ettik. Rabbim bir yastık da kocatsın. Huzur ve ağız tadı versin. İnşallah en kötü günleri böyle olur. 37 yıllık bir evliliğim var. Bizler bu evliliği hamdolsun sürdürdük. Hayat zıtlıklarla doludur. Dışarıda eğer bir beyazlık varsa mutlaka bir karanlığı da vardır. İkisi zıt olduğu için bir anlam taşıyor. Rabbimizden bizim dileğimiz yüzünüzün hep gülmesi, karşınıza hep güzel olayları çıkarması, ağız tadı vermesidir. Eğer imtihan babından da olsa hayatınıza olumsuzluklar çıkabilir. İş o zaman başlıyor. Sizler o zaman biraz sakin ve sabırlı olursanız, olayın ilk heyecanı ile fevri davranıp karşınızdakini kırmazsanız ilk imtihanı vermiş oluyorsunuz. Aradan zaman geçtikçe siz bu olayları soğukkanlılıkla değerlendiriyorsunuz. Eğer bir hata yaptıysanız özür diliyorsunuz. Eğer siz fevri davranıp kavga ederseniz olay karakolda bitiyor. Allah sizi böyle bir akıbetten korusun. Birinci imtihan siz siz olun karşınıza ufak bir imtihan çıktığında sakin olun. İkinci imtihan ise anne ve babalarınıza karşı saygılı olun. Onlar sizi bu yaşlara kadar çok büyük emeklerle getirdi. Siz onların elini öpüp dua aldıkça işleriniz hep rast gidecektir” dedi.
    Özhaseki yeni evlenen çiftte damat Can Karahasanoğluna ise eve gittiğinde çiçek götürmesi gerektiğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti: “Senin sarrafa gitmene gerek yok. Ufak bir çiçek veya onu düşündüğünü belli eden bir şey götürmen yeterlidir. Kızımız seni evinde bekleyince emin olun bir ağız tadınız olur. Büyüklerimiz eskiden derdi ki evladım ağzımızın tadı kaçmasın. Ağız tadı dediğimiz karşılıklı gülümsemeden ibarettir. Birbirinizi özlemek ve o sıcak bir kelam dünyaya bedeldir. Allah size hayırlı evlatlar versin. Vatanımıza ve milletimize hep hizmet etsinler. İlerde de sizin için Sadaka- i Cariye olurlar. Bakabileceğiniz kadar Allah sizlere hayırlı evlatlar versin” ifadelerinde bulunarak evlilik cüzdanını çifte teslim etti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.