|   | 
  • Erol Bulut Beşiktaş’a karşı yine kazanamadı


    Erol Bulut Beşiktaş’a karşı yine kazanamadı
    Kariyerinde Beşiktaş’a karşı galibiyeti bulunamayan Erol Bulut, bu akşam da siyah-beyazlılara karşı 3 puan özlemini sonlandıramadı.

    Süper Lig’in 10. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş’a 4-3 mağlup oldu. Kariyerinde siyah-beyazlı takıma karşı hiç galibiyet alamayan Erol Bulut, bu hasretini bu maçta da dindiremedi. Bulut, daha önce Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor'un başında Beşiktaş'a karşı çıktığı 6 maçın 5'inden mağlubiyetle ayrılırken, 1 defa da berabere kaldı. Bu akşam da Beşiktaş’a karşı sahadan 4-3'lük mağlubiyetle ayrılan tecrübeli teknik adamın, siyah-beyazlı takıma karşı galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

    Bulut’un Beşiktaş’a karşı karnesi şu şekilde:
    Yeni Malatyaspor: 0 - Beşiktaş: 0
    Beşiktaş: 3 - Yeni Malatyaspor: 1
    Beşiktaş: 2 - Yeni Malatyaspor: 1
    Yeni Malatyaspor: 1 - Beşiktaş: 2
    Beşiktaş: 2 - Alanyaspor: 0
    Alanyaspor: 1 - Beşiktaş: 2
    Fenerbahçe: 3 - Beşiktaş: 4

    Fenerbahçe’nin en çok gol yediği maç

     

    Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş’ı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 4-3’lük yenilgiyle ayrılırken, sarı-lacivertliler bu sezon ilk kez kalesinde 2’den fazla gol gördü.
    Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş’ı konuk eden Fenerbahçe, ezeli rakibine 4-3 kaybederek tam 15 yıl sonra siyah-beyazlılara iç sahada kaybetti. Aboubakar (2), Necip ve N’Sakala’nın gollerine engel olamayan Erol Bulut’un ekibi bu sezon kalesinde ilk kez 4 gol gördü. 5. haftada Göztepe’den 2 gol yemesine karşın maçı 3-2 kazanmayı başaran Fenerbahçe, 8. haftada da iç sahada oynadığı Konyaspor mücadelesinden 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Fenerbahçe, 10. haftada Beşiktaş’a 4-3 kaybederek kalesinde en çok gol gördüğü mücadeleyi yaşadı.

    Protokol tribününde gerginlik

    Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi deplasmanda 4-3 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından protokol tribününde gerginlik yaşandı.
    Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe’yi deplasmanda 4-3 mağlup ederken siyah-beyazlı futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler karşılaşmanın ardından büyük coşku yaşadı. Maçın ardından futbolcular ve teknik ekip, deplasman tribününde bulunan karton taraftarların önünde eğilip ardından 3’lü çekerken, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri de tribünde galibiyeti kutladı. Ancak bu sırada Fenerbahçeli bazı isimlerin tepki göstermesi üzerine tribünde ufak çaplı bir gerginlik yaşandı. Araya girenler, gerginliğin büyümesine engel oldu. Maçın bitimiyle birlikte Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kurmaylarıyla birlikte Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nin yolunu tuttu.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.