|   | 
  • Erol Bulut: “Hücum anlamında daha etkili olmamız lazım”


    Erol Bulut: “Hücum anlamında daha etkili olmamız lazım”
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, hücum anlamında daha etkili olmaları gerektiğini belirtirken, haftaya oynanacak olan Galatasaray derbisi için ise herkesin konsantresinin daha farklı olacağını söyledi.

    Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe evinde A.Hatayspor ile 0-0 berabere kaldı. Müsabaka sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Hatayspor maçının zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek, “Rakip zaten ilk maçta da oynarken defansa ağırlık vermişti. Biz çalışmalarımıza buna yönelik tüm hafta boyunca gerçekleştirdik. Ama maalesef bunu sahada istediğimiz gibi uygulayamadık. Sadece 1 puan alabildik. Defans anlamında iyi işler yaptık. Rakibin 1 pozisyonu yok kalemizde. Biz bunlara izin vermedik. Hücum anlamında daha etkili olmamız lazım. Yakaladığımız pozisyonları daha net, daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor” dedi.

    “Derbide herkes daha farklı konsantre oluyor”
    Haftaya oynanacak olan Galatasaray derbisi ile alakalı açıklama yapan Bulut, “Derbiler her zaman farklı geçip oynanıyor. Önümüzdeki haftada bu şekilde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Derbi olduğundan dolayı herkes maça daha farklı konsantre oluyor. Bu hafta çalışmalarımızı ona göre yapacağız” ifadelerini kullandı.

    Ömer Erdoğan: “Oyuncu grubum adam gibi sahada mücadele etti”

     

    Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Fenerbahçe maçında oyuncularının gösterdiği performansla ilgili, “Oyuncu grubum adam gibi sahada mücadele etti. Eksik kalmamıza rağmen herkes birbirinin açığını kapattı. Bu maçı artık unutup analinizi yapacağız” dedi.
    Süper Lig’in 2. haftasında A.Hatayspor deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, önemli bir puan aldıklarını ifade ederek, “Geçen hafta Başakşehir’i Antep’te yendikten sonra yine bir zor rakiple oynadık. Bu sene en çok yatırım yapan bir rakiple oynadık. Zor geçeceğini biliyorduk. Takımsal anlamda çok iyi savunduk, oyuncularımı kutluyorum. Uzatmalara kadar savaştı oyuncular. Ofansif anlamda eksikliklerimiz vardı. Topu 3. bölgeye taşıyamadık, pozisyona giremedik. 10 kişi kalana kadar pozisyon vermedik. 9 kişi kaldıktan sonra karambolden pozisyona girdi rakibimiz. Oyuncu grubum adam gibi sahada mücadele etti. Eksik kalmamıza rağmen herkes birbirinin açığını kapattı. Bu maçı artık unutup analinizi yapacağız. Önümüzdeki cumartesi oynayacağımız Kasımpaşa maçına odaklanacağınız” diye konuştu.
    Sackey ve Riberio’nun ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart için konuşan Erdoğan, “Kartları izleme fırsatım olmadı. Onun da analizini yapacağız. Oyuncuların hatası varsa uyaracağız. Eksik bırakmak takımı zor durumda bırakıyor. İzledikten sonra daha sağlıklı yorum yapabilirim” ifadelerini kullandı.

    “Ofansif anlamda daha üretken olmamız gerek”
    Oyun felsefeleri hakkında konuşan Erdoğan, “Bizim oyun felsefemizde sürekli pas yapmak, hücum yapmak durumu var. Bunu geçen hafta Başakşehir karşılaşmasında da çok iyi yaptık. Daha iyi yapabiliriz. Onun da çalışmalarına devam edeceğiz. 9 kişi kalınca eksik kalan takım biraz daha fazla efor harcayıp canla başla oynamaya başlıyor. Rakip de 9 kişi kalmanın rahatlığıyla müsaade etmiş olabilir. Bu da önemli bir bakış açısı. Bizim oyun felsefemizde pasa dayanıklı antrenmanlarımız oluyor. Ofansif anlamda daha üretken olmamız kesin” şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.