|   | 
  • Erol Bulut: “Kazansaydık ligi yüzde 100 garantilemiş olacaktık”


    Erol Bulut: “Kazansaydık ligi yüzde 100 garantilemiş olacaktık”
    “Maçın hakkı beraberlikti”

    Evkur Yeni Malatyaspor-Aytemiz Alanyaspor maçının ardından her iki teknik adam açıklamalarda bulundu. 
    Maçtan 3 puanla ayrılmayı çok istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyleyen Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, “Eğer 3 puan alsaydık ligi yüzde 100 garantilemiş olacaktık. Ama olmadı. Şu anda önümüzde 5 maç daha var bu 5 maçta neler olacağı hiç belli olmaz. Burada maalesef rakibe 2 puan hediye ettik. Bazen maçta böyle şeyler olabiliyor. Ceza sahasına gönderilen uzun bir top, sonra kalecinin uzaklaştırması kısa düştü ve ardından gol oldu. Hiç istemediğimiz 2 puan kaybettik. Kalan maçlarda maksimum puan alıp hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu. 
    Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, maçın hakkının beraberlik olduğunu ifade ederek, “Çünkü iki takım da çok fazla üretemedi. İki takım da hücumsal anlamda varyasyonları eksik yaptı. Bizim bunu eksik yapmamızdaki en büyük etken Malatya’nın katı defans yapması oldu. Malatya ligin iyi takımlarından bir tanesi, Erol Hocayla çok iyi bir çıkış yakaladı. Biz de can çekişen bir takımız puan almamız gerekiyordu. İki takım için de söylenecek çok fazla bir şey yok. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz” diye konuştu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.