|   | 
  • Erol Bulut: "Oynanan futboldan memnunum"


    Erol Bulut:
    Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Göztepe’yi 3-2 mağlup eden Fenerbahçe’de Teknik Direktör Erol Bulut, Göztepe gibi zor deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bulut, Göztepe’nin kazandığı penaltı içinse "Normalde öyle pozisyonlarda VAR’a gidilir. Neden o pozisyonda hakem VAR’a çağırılmadı?" ifadelerini kullandı.

    Süper Lig’in 5. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe’yi 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, mücadeleyi değerlendirdi.

    "Hakemlerimizin biraz daha dikkat etmesi gerekiyor"
    Göztepe gibi zor bir deplasmanda galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Erol Bulut, "Kazanmak kolay olmadı, kendi işimizi zorlaştırdık. 5-6 atabileceğimiz maçı 3-2 kazandık. İlk yarıda hakemin rakibimize verdiği bir penaltı vardı. Normalde öyle pozisyonlarda VAR’a gidilir. Neden o pozisyonda hakem VAR’a çağırılmadı? İzlemiş olsa belki penaltıyı iptal edebilirdi. Hakemlerimizin biraz daha dikkat etmesi gerekiyor. Hem bizim için hem rakipler için dikkat edilmesi gerekiyor. Hücum anlamında yeterince gol pozisyonuna girdik. Defans anlamında bireysel hatalar yaptık. 13 futbolcumuz milli takıma gitmişti. Bazı arkadaşlarımızda yorgunluk belirtisi vardı. Oynanan futboldan memnunum. Bireysel hataları ilerleyen süreçte daha az yapmamız gerekiyor. Oyuncu seçerken zorlanmıyorum. Elimizde 25-26 tane kaliteli futbolcumuz var. Her hafta 1-2 futbolcu değişebilir. Rotasyona girmemiz lazım çünkü 40 haftalık bir süreç, Türkiye Kupası maçları ve milli maçlar olacak. Bazı oyuncularımız 10 günde 3 maç oynadılar. O yüzden bu rotasyonlar olacak" dedi.

    Ersan Parlatan: "Bu mağlubiyeti iyi analiz edip ders çıkaracağız"

     

    Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Fenerbahçe’ye 3-2 yenilen Göztepe’de Teknik Sorumlu Ersan Parlatan, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyerek, "Bu mağlubiyeti iyi analiz edip derslerimizi çıkaracağız" dedi.
    Süper Lig’in 5. haftasında Göztepe, sahasında Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, maçı değerlendirdi.

    "Ders çıkaracağız"
    İstemedikleri bir skorla mağlup olduklarını söyleyen Parlatan, "Oyuna bakılırsa ilk yarıda ortada bir oyun vardı. Bizi üzen olay da ilk penaltıda önce Halil’e yapılan çok net bir faul var. Bu topla birlikte penaltı geliyor. Sürekli geriye düşen takımların konsantrasyon kazanması zor oluyor. Ancak bunu başardık ve 1-1’i yakaladık. 43. dakikada bir duran topta adam paylaşımında yapılan hatayla 2-1 geriye düşerek soyunma odasına girdik. İkinci yarının ilk 15 dakikasında bocaladık ve Fenerbahçe bu süreçte 3-1’i yakaladı. İrfan Can bu süreçte bizi oyunda tuttu. İkinci golü bulduktan sonra beraberliği yakalamak adına takımımız riski aldı. Brown Ideye’nin pozisyonu çok net bir pozisyonu var. Baktığımız zaman sonuç üzücü. Oyun anlamında ne çok iyi ne de çok kötüyüz. İkinci devrenin ilk 15 dakikasındaki kötü oyunumuzun görüntülerini analiz etmemiz lazım. Biz çalışkan bir ekibiz, bu mağlubiyeti iyi analiz edip derslerimizi çıkaracağız” dedi.



    Etiketler erol bulut fenerbahçe

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.