|   | 
  • Ersoy'dan, Halaçoğlu'na bir tepki daha


    Ersoy'dan, Halaçoğlu'na bir tepki daha
    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, MHP’den istifaya davet ettiği Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nun, katıldığı televizyon programındaki konuşmalarına tepki göstererek, tutarsız davrandığını ifade etti.

    Bir televizyon programında MHP’de kurultay talebinde bulunan Halaçoğlu’nun açıklamalarına tepki gösteren MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy,

     

    “Yusuf Halaçoğlu Hoca için bizler gece gündüz çalıştık birlikte. Milletvekili olarak Meclis'e gönderdik. Bu davranışını kesinlikle kabul etmiyoruz. Bizler genel başkanımızın yanında ve emrindeyiz her daim. Artık Halaçoğlu Kayseri'de karşılıksızdır ve bağımsız olarak devam etmelidir. 

     

    Kaldı ki Türkiye’de ilk genel başkanımıza destek açıklaması yaparken Halaçoğlu da yanımızda oturuyordu, bu ne tutarsızlıktır.” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.