|   | 
  • Ertuğrul Sağlam'ın yeni adresi belli oldu


    Ertuğrul Sağlam'ın yeni adresi belli oldu
    Aytemiz Alanyaspor’da Hüseyin Kaplar ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör belli oldu. Başkan Çavuşoğlu, yeni teknik adamın Ertuğrul Sağlam olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

    Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 3-2 kaybedilen Çaykur Rizespor maçının ardından taraftarların istifaya davet ettiği Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, yönetim kuruluna istifasını sunarak görevi bırakmıştı. Bu gelişmelerin ardından Kalpar'ın yerine arayışa geçen Aytemiz Alanyaspor yönetimi birçok isimle görüşürken, turuncu-yeşillilerin Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yeni teknik adamın Ertuğrul Sağlam olduğunu Facebook hesabından duyurdu. 48 yaşındaki teknik adam, Süper Lig’de son olarak Bursaspor'un teknik direktörlüğünü yapmıştı. 



    Etiketler ertuğrul sağlam

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.