|   | 
  • ERÜ Eğitim Fakültesi'nde Mezuniyet Heyecanı


    ERÜ Eğitim Fakültesi'nde Mezuniyet Heyecanı
    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eğitim Fakültesi tarafından 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemi mezuniyet töreni düzenlendi.

    Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin’in yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve aileler katıldı.

     

    Program kapsamında Fen Bilgisi, Matematik, Sosyal Bilgiler, Türkçe, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İngilizce, Almanca ve Sınıf Öğretmenliği bölümlerinden toplam 750 öğrenci mezun oldu. 

     

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan ERÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin, mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi. 

     

    Prof. Dr. Şahin, “Sevgili mezunlarımız bugün sizin için farklı bir anlam taşıyor. Fakültemizden mezun olarak yaşamınızın bir dönemini kapatarak hayatınızda yeni bir dönemi başlatmış oluyorsunuz. Tabi ki yeni hayatınızda bir takım zorluklarla karşılaşacaksınız. Yaşamdan ve karşılaştığınız zorluklardan korkmayın. Çok çalışarak her şeyi aşarsınız. Çok güzel bir kampüs ve modern bir binada eğitim aldınız. Toplumun farklı kesimlerinden arkadaşlarınız oldu. Birbirinize saygı duyarak, hoşgörü göstererek, birbirinizden karşılıklı bir şeyler öğrenerek fakültemizden mezun oldunuz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

     

    Mezuniyet töreni öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından sona erdi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.