|   | 
  • ERÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANELERİ KOĞUŞ SİSTEMİNE SON VERİYOR


    ERÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANELERİ KOĞUŞ SİSTEMİNE SON VERİYOR
    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri, koğuş sistemini bu yıl tamamen sonlandırıyor.

     Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri, koğuş sistemini bu yıl tamamen sonlandırıyor. Geçen yıllarda başlayan çalışmalarda, birçok bölümdeki hastaların yattığı odalar, koğuş sisteminden iki kişilik oda haline getirildi.

    Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, hastanelerindeki hizmet kalitesinin artırılması amacıyla başlayan fiziki iyileştirmenin, bu yıl tamamlanacağını belirtti. Doğru, geçen yıl birçok servis ve klinikte odaların, cihazların yenilenmesi ile ilgili ciddi çalışmalar yaparak modern bir hastane ortamı oluşturduklarını anlattı. Prof. Doğru, hastanelerindeki koğuş sisteminin sonlandırılması amacıyla başlattıkları çalışmaların, bu yıl tamamlanacağı ve koğuş sisteminden iki kişilik oda şeklinde dizayn edilen ve otel odası konforunda ayarlanan bölümlerde hastaların tedavi edileceğini açıkladı.

    Üniversite hastanesi başhekimliği olarak, bölge halkı ve Türkiye için kurumsal anlamda hizmet vermeyi amaçladıklarını dile getiren Prof. Dr. Kudret Doğru, şu bilgileri verdi: "Bu hizmeti halkımıza en iyi, en uygun ve dünya standartlarında vermeyi hedefliyoruz. Bunun için gayretler içindeyiz. 2012 yılında ciddi çalışmalarımız oldu. Hedeflerimiz var. Hastane olarak bölgemizde önemli bir misyonumuz var. Burası üçüncü basamak referans hastane. Bölgede sağlık sorunu çözülemeyen hasta kalmamasını istiyoruz. Türkiye'nin herhangi bir üniversite hastanesinde yapılan işlemin üniversite hastanemizde de en modern şekilde yapılması için çalışıyoruz. Bu konuda ciddi anlamda kaynak sağlanıyor ve çalışmalar yapılıyor. Birçok oda ve klinik modern bir yapıya kavuştu. Hastanemizde kalan bölümlerde tamamen modern yapıya kavuşacak. Koğuş sisteminden iki kişilik otel konforunda odalara geçtik ve geçiyoruz. Hastalarımızın daha rahat hizmet almasını sağlayacağız.

    Tıbbi cihazlarla ilgili modernizasyon yanında, yeni tıbbi cihazların kazandırılması söz konusu. Geçen yıl ciddi anlamda yeni cihazları hastanemize kazandırdık ve halkımızın sağlık anlamında daha kaliteli hizmet almasına imkan tanıdık. Bölgesinde en modern ve ileri teknoloji cihazları alındı ve kullanılıyor. Hekim olarak bu hizmetleri en iyi şekilde sunmak istiyoruz. Kalitenin yanında hizmet sayısını da artırıyoruz. Eğitim, bilimsellik ve hasta hizmeti bizim üç ayrı görevimizdir. Bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.